26.03.2015 | 20:52
Циркът продължава: Стойчо пак се връща в ЦСКА!
Треньорското ръководство остава

Стойчо Младенов ще влезе в ръководството на ЦСКА до 10 дни, разкри Александър Томов на пресконференция.  Мажоритарният акционер на „червените“ бе категоричен, че „гаврата със Стойчо Младенов няма да бъде простена“.

„До 10 дни Стойчо Младенов ще се върне в ръководството на ЦСКА. Няма да коментирам на какъв пост. Възможно е на ръководен пост. Треньорското ръководство остава. Треньорите на отбора са обявени, Галин Иванов, неговите помощници и Сашо Борисов“, каза още Александър Томов.

„Не бих се извинил. Аз обичам Стойчо, той е мой личен приятел и другар. Той не трябваше да се подвежда по тази атака. Това беше фронт. Той си подаде оставката без да ми се обади. Постфактум научих на какво е бил подложен, на какво е бил подложен преди първия мач, оттам идва атаката срещу ЦСКА, то се отразява на футболистите“, Стойчо Младенов.

„Естествено, един ден му писва. Аз не се извинявам на Стойчо, разбирам защо е постъпил така. Аз му предложих да се върне в ЦСКА, ще уточним точната позиция.“  „Той е бил в огромно нервно напрежение в последните 5-6 дни. Треньорите са подложени на най-голямото нервно психическо натоварване. Като дойде отвътре такова нещо, разбирам реакцията. Няма да ви мине номерът, Стойчо Младенов ще се върне в ЦСКА.“

„След пресконференцията на семействата си казах, ОК, може би имат друго виждане. До онзи ден…За политически елемент не искам да говорим“, каза мажоритарният акционер на ЦСКА.

„Треньорският състав трябва да си върши работата, за която сме се разбрали. Първите ни впечатления са отлични. Толкова години, ще изразя възхищението си. Галин 7 години работи в ДЮШ и винаги е бил мъжко момче. И Владо, който е с голям международен опит, с много езици, и веднага стана приятел с момчетата“, допълни Томов.

„Стойчо Младенов има нужда да си почине. Това, което съм говорил с него, бе казано пред вас. Като има повече информация, ще съобщим“, каза още Александър Томов по време на своя брифинг. „Във футбола имаш друго ценообразуване. Няма как голям треньор да го хванеш с ниска заплата. 2013-а благодарение на този човек бе формиран отбор. Той си подаде оставка. Ако ще работи в ЦСКА, ще работи при друга заплата, много по-ниска.“

„Аз приемам, че заплатата на Стойчо Младенов бе достатъчно висока, но Стойчо Младенов е стълбът, който направи ЦСКА най-добър отбор за 2014 година. Имахме някакви намерения за бъдещето, но не да прекратяваме договори и да говорим публично“, уточни още Томов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране