13.03.2015 | 19:20
Умните хора си правят държава!
Бизнесмен ни подарява остров за 100 трлн. долара, държава не го иска

Остров на стойност от 100 трлн. долара в Тихия океан иска да подари на държавата български бизнесмен. До този момент обаче три правителства не реагират на неговата оферта. Затова Владимир Баланов и МЕНСА – България са решили да си направят там държава на умните.

Мечтата на всеки! Да си има остров в Тихия океан. Мечта, която е реалност за Владимир Баланов. Като се възползва от дупки в международното право, той става собственик на плаващ остров с големината на Белгия.

Островът е основно от силиций, алуминий и други ценни метали. Само като суровини неговата цена е над 5 трлн. долара. Истински ценен обаче ще е ако стане територия на държава.

Баланов иска да подари острова на българската държава. Три правителства обаче не отговарят на предложението му. Затова заедно с МЕНСА – България планират да направят да направят на острова държавата на умните.

Оферта със същото предложение е изпратена и на всички лидери на Европейския съюз и очаква отговор. А във социалните мрежи вече има десетки желаещи да го населят.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране