20.05.2020 | 11:47
В САЩ скандалът на деня е, че на министър на Тръмп помолил един от НСО-то да разходи кучето му
Просто кажете едно благодаря!, пише Дарина Сарелска
Журналистката Дарина Сарелска, бивша шефка в Нова телевизия, написа любопитен пост от САЩ за скандал с министър на Тръмп в САЩ. Скандалът е за това, че министърът помолил един от НСО-то да разходи кучето му.

Вижте поста:

„Здравейте, тулупи! Понеже продължавате да сте неблагодарни късметлии, ето ви скандалът на деня отвъд океана- сравнявайте и белким оцените колко сме напред. Значи там разследват любимия министър на Тръмп за това, че….помолил един от НСОто си да му разходи кучето.

Онзи ми ти неблагодарен хрантутник, вместо да благодари и да ходи да изпикае псето, взел че се оплакал, че видиш ли, не му било работа. Американските данъкоплатци, разбираш ли, не му били плащали за това. Ще кажете, е да си говори, кой ще се занимава с него да клати стабилността. И ще сте прави, защото сте късметлии. Там обаче каръците взели, че му се вързали на провокацията, че образували и проверка срещу държавния секретар Помпео.

Слава Богу, последният знаел на кого да даде ценни указания, и Тръмп набързо мачка проверката и уволнява проверяващия. И като го питат журналисти (сигурно от кръга Капитал): Що уволни човека? Той вместо да каже, че не помни, вика: Ами щото Помпео ме помоли. Той, вика, е зает да спасява света Помпео, какво сте се разпискали? Помолил бил вика, за услуга. Ами кой, вика, да му мие чиниите, като жена му не е вкъщи. И така- страшен скандал. Сега, ще кажете- ето един политик на място, и американците са късметлии. Така е, ясно, че всички от нас гледат и се учат. Просто кажете едно благодаря!

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране