12.02.2021 | 14:00
Венета Харизанова стана пиар на партията на Слави
Дългия е избрал за длъжността бившата миска

Слави Трифонов се уреди с топмоделка за пиар и координатор на онлайн комуникацията в партията си „Има такъв народ“. Дългия е избрал за длъжността Венета Харизанова.

Още преди няколко дни стана ясно, че актрисата и бивша телевизионна водеща е станала част от организацията на шоумена-политик.

Със скока в политическата си кариера, Харизанова се похвали сама в социалните мрежи, след което под поста си получи противоречиви коментари – заедно с поздравленията, мнозина изразиха възмущението си как тъкмо тя, която няма никакви политически познания, би могла да се справи с подобна дейност.

Харизанова обаче не е само изкусителка от модния подиум – тя следва връзки с обществеността в Университета на Вашингтон, после защитава магистратура по маркетинг и мениджмънт в УНСС. Говори и 4 езика – английски, руски, испански и италиански.

В Ню Йорк учи актьорско майсторство през 2008 г. в известното училище на Бродуей „Black Nexus“ и по-късно през 2010 г. завършва „New York film academy“ в Ню Йорк.

През 2013 г. работи в България като личен асистент на Робърт Де Ниро и Джон Траволта по време на филма „Killing Season“, а през 2015 г. се снима в „Passage to Hell“.

През 2011 г. печели националния Мисис България, а през 2012 г. става трета на престижния световен конкурс „Мисис Вселена 2012“ в Ростов на Дон.

Харизанова е била тв водеща в БТВ, ТВ 7, Нова ТВ от 2012 до 2015 г.

Красавицата е близка с Трифонов поне от десетилетие – тя бе част от предаването му, а слуховете ги свързват и в по-специални отношения.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране