15.02.2015 | 14:33
Венци Стефанов: Стойчо да не пищи!
Белият началник подкрепя идеята да се плаща допълнително за спектаклите на Славия

Президентът на Славия Венцислав Стефанов направи поредния си коментар по адрес на най-успелия клуб в България и Европа – ЦСКА.  Босът призова треньора на лидера Стойчо Младенов да не „пищи“, защото реално отборът няма шанс за титлата и „повече надува гайдата“.

Шефът на вековния клуб иска и вярва, че Лудогорец ще стане за четвърти път шампион.

„Повече надуват гайдите, отколкото да имат реален шанс да спрат Лудогорец. Не може Стойчо Младенов непрекъснато да пищи – това било, онова било. Нека да стигне там, където бе Лудогорец – в групите на Шампионската лига, и тогава всеки да му прави евалата. Дайте да седнем здраво на земята. Шампион ще е Лудогорец, най-много му прилича. Бих бил радостен, ако е той, защото няма да има балони и празни приказки. Няма да се посрамим в Европа с тях“, коментира Стефанов пред „Тема Спорт“.

Президентът на деветия в класирането на родния елит вярва, че платеният канал Диема Спорт HD за български мачове ще има успех. „Убеден съм, че платеният канал, по който ще вървят мачовете от „А“ група, ще има успех. Но няма да стане сега и веднага. Ще трябват поне една или две години, докато хората свикнат. Но този проект ще е печеливш и тогава договорът за тв правата ще трябва да се преразгледа. Ако българинът не е свикнал да плаща, няма да гледа мачове. Няма да открием топлата вода, по цяла Европа е така“, добави Стефанов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране