23.05.2019 | 14:28
Веселин Марешки подкрепя Истанбулската конвенция
Лидерът на "Воля" се превърна в "златния пръст", който осигурява кворума на ГЕРБ в НС

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки подкрепя Истанбулската конвенция. Без да е чел вероятно документа, той поясни, че причината за това била, че е срещу насилието на жените. Това стана ясно още в началото на тази година от негово тв участие. Вероятно той е и „за“ джендър идеологията, очевадно разписана във въпросния документ.

Той скочи и на БСП заради внесен от социалистите вот на недоверие: „Най-много обвинения за корупция има към тях“. посочи бизнесменът-политик.

В пленарна зала той дори излезе от рамките на добрия тон по адрес на Корнелия Нинова с репликата, че ще гласува с „третата си част“  за внесения от левицата вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов. Според зам.-шефа на парламента „БСП и ГЕРБ са двете страни на една монета“. Очаквано обаче той подкрепи управляващата партия, както заяви, че ако кабинетът падне, „държавата ще бъде обзета от хаос.“

Затова, оправда се той, неговата партия избрала стабилността. И като истински Матросов на амбразурата защити гербаджиите: „Няма алтернатива на това правителство.“

Напомняме, че Марешки се превърна и в „златния пръст“ на ГЕРБ, за да обезпечи кворума, след като БСП напусна Народното събрание.

Освен това от думите ме се разбра, че „ВОЛЯ винаги ще е готова за работа срещу корупцията“. Какво обаче направи той и партията му при гърмящите един след друг корупционни скандали с властта, които дори прокуратурата разследва, остава загадка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране