09.02.2020 | 22:04
Веско Маринов обърна палачинката: Любимец ми е Сергей Станишев
Певецът бързо забрави изпадналия от борда на властта Цветан Цветанов

„Любимият ми политик е Жан Виденов“. Сюрпризът поднесе пред „Нова телевзия” Веселин Маринов. „Певецът на народа” изненада феновете си с обръщането на палачинката, че не Цветан Цветанов му е фаворитът в политиката.

Не е тайна, че двамата бяха много близки, докато Цв. Цв. беше на близо до руля на България.

еско Маринов все пак коментира изказването на Бойко Борисов, който заяви, че не иска повече Веско Маринов да пее на концертите на ГЕРБ.

„Познавам малко премиера. Бил съм няколко пъти в неговата компания. Не се учудих. Той го каза заради конфликта с Цветан Цветанов и моето приятелство с него“, заяви Маринов.

„Ако мога да обясня на някой, който ме вижда за първи път в живота си, бих му казал, че съм искрен и всичко, което правя в живота си, го правя с душата и сърцето си. Сантиментален човек съм и като всички музиканти съм много чувствителен”.

„Животът ми е много непредвидим и се чувствам много щастлив”, споделя той.

Според него човек трябва да иска толкова от живота, колкото заслужава в определения момент и етап от своето развитие. „Винаги съм искал реални неща”, заявява Маринов.

„За 40 години на сцена, чак преди 2-3 години си позволих да имам оркестър. За това най-много съм мечтал”, коментира певецът.

„Уроците, грешките, предателствата и болката постоянно ни учат. Те ни променят постоянно, правят ни по-разумни”, каза още той.

Маринов сподели, че промяната в него през годините е, че е станал по-спокоен. „Не съм толкова емоционален, научих се да изчаквам и да не вземам емоционални решения”, посочи още той.

 

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране