12.04.2019 | 12:05
Внукът на Тато си купи самолет
Малък Тошко се похвали с придобивката

Внукът на Тодор Живков – Тодор Славков, се похвали със скандално скъпа придобивка. Отскоро Малък Тошко е горд собственик на частен самолет. Така той влиза в списъка от само 50 българи, които могат да се похвалят с подобна екстра.

Летателната машина внукът на Тато избрал след щателно проучване, консултации с експерти в областта и опипване на пазара. В крайна сметка преценил, че най-изгодното предложение е това, което получил от компания в Австрия. Славков веднага тръгнал за Залцбург, където се осъществила сделката и нямал търпение да полее луксозната си придобивка, която със сигурност удря милион, с компания приятели. Дали е изкарал курс за пилотиране, или ще ползва личен пилот, Тодор не споделя, но и двете опции също не са никак евтини. Мечтата да пориш облаците сам коства между 40 и 45 хиляди евро, а да си наемеш авиатор – по 5-6 бона на курс.

По-голямата мистерия обаче е как наследникът на бившия Първи успява да си позволи толкова разточителен начин на живот. Малък Тошко няма нито един ден официален трудов стаж, но живее луксозно, троши пари за гуляи, пътешествия и жени. Неотдавна самият той се похвали, че фамилията му е наследила достатъчно пари от Тато и повече от 20 години не е изпитвал нито веднъж финансови проблеми. „От дядо ми са останали не милиони, а милиарди. Не се харчат лесно. Но какво да правя – ям, пия, както дойде…“, заяви с типичното си провокативно чувство за хумор в тв ефира Малък Тошко. Наследството му било солидно, но част от него се въздържал да профука и инвестирал в две фирми, където се водел съдружник. Славков притежавал половина от предприятие за производство на водопроводни тръби и дял от още една фирма. Оттам той получавал чисти печалби, без да му се налага да работи. Работниците даже не знаели, че Татовият внук им се води шеф, защото той нямал офис и не желаел да стои зад бюро.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране