11.06.2019 | 23:47
Война в МВР! Удариха с тежък секс компромат спряган за директор на полицията във Враца
Донос но вътрешния министър набеждава началника на отдел "Охранителна полиция" в тормоз над 6 служителки

Напрежението около предстоящата смяна на директора на полицията във Враца Янко Янколов разпали невиждана по тези ширини война за надмощие между отделните лобита, установи агенция BulNews. В ход вече са пуснати всички похвати от школата на Лаврентий Берия с цел да бъдат отстранени обсъжданите кандидати за шефове на полицията.

Вероятно това е една от причините миналата седмица в министерството да бъде изпратен анонимен сигнал срещу началника на отдел „Охранителна полиция“ Атанас Петков. В писмото, адресирано до Инспектората и до министъра на МВР, се твърди, че от години той осъществява непрекъснат секс тормоз над свои подчинени. Посочени са с пълните им имена 6 служителки на МВР, които са били притискани да задоволяват нагона на Петков. Напоително в сигнала е описан различният му подход към дамите с цел получаването на близост с тях. В редакцията се пази копие от документа, но на този етап ще спестим имената на тормозените жени.

Има посочени и конкретни дати, на които е имало активност от страна на Петков при получаването на облаги или такива, на които дамите са излизали в отпуск или са напускали системата. Твърди се, че е бил особено настоятелен към млада красива полицайка, която предпочела да се премести на работа в столицата пред възможността да спи с него.
Изрично е посочено, че похотливият полицай е особено близък на директора Янко Янколов, като явен намек за липсата на контрол от страна на ръководството. Повече от сигурно е, че анонимката е писана от служител на МВР, който добре познава отношенията в дирекцията и в КАТ.

Според вътрешните правила министър Младен Маринов се очаква да възложи на директора на полицията във Враца да състави комисия, която да провери дали посочените в писмото твърдения са верни и да изготви доклад. Повече от сигурно е, че нито една от цитираните служителки няма да признае, че е била обект на сексуални закачки от страна на Атанас Петков и по този начин резултатът от проверката е предизвестен.

По-скоро целта на анонимния сигнал е да се разшуми в неблагоприятна светлина около личността на Петков, чието име е едно от спряганите за вероятен наследник на прибиращия се в София Янколов. Не е маловажен и фактът, че той е семеен и по този начин се очаква да се появят и проблеми със съпругата му.

По-хард настроени служители обаче коментират, че Атанас Петков е образувал доста проверки срещу свои колеги и сега се използва този начин да му бъде отмъстено.

Агенция BulNews има информация за бъдещето на Петков и то в никакъв случай няма нищо общо с поста на директор на полицията във Враца.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране