01.01.2020 | 15:51
Заедно ли са още Виктория Петрова и Красен Кралев
От много време се спекулира, че са се разделили

Тв водещата Виктория Петрова не се е разделила с министъра на спорта Красен Кралев, каквито слухове се понесоха през лятото. Една от най-красивите говорителки в родния ефир се появи под ръка с държавника в съботната вечер преди Коледа, забелязаха папараци.

Виктория и Красен Кралев дойдоха заедно на концерта „Спомен НЛО” в зала 1 на НДК. Двамата пристигнаха минути преди началото на хумористичния спектакъл и заеха месата си в ложата. Въпреки че шоуто изобилстваше от смешки, Виктория остана сериозна почти през цялото време. За сметка на това Красен Кралев видимо се забавляваше на изпълненията на Мамалев, Камен, Тончо и Антон Радичев.

След представлението, двойката бавно се изнесе от залата и се отправи към официалния изход, където шофьора от НСО чакаше в лимузината министъра и приятелката му. Виктория и Красен Кралев се качиха на държавния „Мерцедес” и потеглиха в нощта, вероятно към някое уютно заведение, в което да вечерят.

Новинарката от Би Ти Ви и министъра на спорта в две поредни правителства на Бойко Борисов се залюбиха преди 5 години. Двамата се стараят да не коменнират личния си живот, но е ясно, че живеят заедно. Според слуховете, те няколко пъти са се разделяли и събирали. За последно се мълвеше, че са сложили край на отношенията това лято. Очевидно или не е било вярно, или пак са дали шанс на любовта си, пише Уикенд.

1 коментар

  1. .i. каза:

    Този 300 кила шопар, още ли не се е гътнал от хипертония?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране