18.02.2020 | 11:56
Застаряваща бръмчалка точи лиги по Еди Назарян
Буря от салфетки заливаше Еди през голяма част от вечерта

Едмонд Назарян заслужено се пусна в чалга купон, след като спечели златен медал на Европейското първенство в Рим. 18-годишният талант и прочутият му баща Армен Назарян метнаха по една тениска и отпрашиха към Студентски град. В една от известните чалготеки борците на се настаниха в сепаре и партито като за световно започна, пише „България Днес“.

Буря от салфетки заливаше Еди през голяма част от вечерта, но той се ориентираше добре колкото и на тепиха и продължаваше да танцува на актуалните чалга хитове. Таткото Армен беше доста по-кротък в забавлението, в един момент дори остави младите да се забавляват, а той заслужено се отдаде на почивка.

И където има шампиони, винаги има изкусителки. Набедената за модел Катрин Вачева опасно приближи 18-годишния младеж и потърси контакт с него, разкриват свидетели в нощното заведение. Застаряващата Катрин била впечатлено от усмивката на младежа, който през последните дни е едно от най-актуалните имена в страната ни.

Явно Вачева е тръгнала на лов, тъй като в последно време няма мъж в живота й. С леко спусната блуза и къса бяла пола Катрин бързо притегли мъжките очи към себе си, но тъмнината на нощния чалга живот мълчи дали двамата са се запознали и са купонясвали заедно. А нищо чудно някой ден да се видят на светло и тогава историята да има друго продължение. Със или без жена, купонът за Едмонд продължава до ранни зори, като буквално е засипан с покани за селфита. По разкази на свидетели той не близва и капка алкохол през цялата нощ. Може да е европейски шампион, но трябва да спазва желязна дисциплина и да продължава усърдно с тренировките – това е веруюто, което баща му почти всеки ден му казва, откакто се завръщат от първенството в Рим.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране