07.05.2020 | 14:22
Жени Калканджиева излезе от ареста, съседите искат да я изгонят от блока
От дома на бившата миска денонощно се чува силна музика

Бившата миска Жени Калканджиева е пусната от ареста, след като в сряда Софийският градски съд отложи делото срещу нея за 25 юни.

Причината – търсят се още свидетели по него.  „Мис България“ 1995 беше арестувана заради съседски скандал, започнал в ранните часове в сряда. Калканджиева крещяла, псувала, блъскала по съседските врати. В допълнение хвърляла яйца по паркираните коли пред кооперацията, в която живее.

„Ние сме истински хора, когато полудеем, полудяваме“, обясни Калканджиева при ареста си.

Новият скандал всъщност е част от дълъг сериал. Според съседи известната фамилия тормози всички в блока.

Преди две седмици съпругът й Стефан Манов-Тачо също беше задържан за нанасяне на побой на друг съсед. После излезе на свобода срещу 5000 лева гаранция.

„Майка ми не може да свали високото кръвно и не е добре все още. Калканджиева каза, че имала двама свидетели, но такива няма. Не сме поставяли хартийки пред вратата й. Няма да паднем на такова ниво. Искаме да живеем спокойно. Всеки ден от техния апартамент се чуват скандали и силна музика. Понякога крещи за помощ“, разказа пред Нова телевизия Маги Захариева, жената, с чието семейство Калканджиева влезе в конфликт.

Вече е събрана и подписка с искане миската и семейството й да се изнесат от кооперацията.

„Грозната случка с побоя над мъжа ми се случи на Разпети петък. Събрахме подписка. 80% от живущите в блока се подписаха, защото искаме г-жа Калканджиева и семейството ѝ да се изнесат“, каза Виолета Захариева. Тя показа кадри, на които се вижда, че от дома на Калканджиева денонощно се чува силна музика.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране