15.12.2018 | 21:03
Жесток скандал! Рашидов в истерия за скандала с къщата, която му строи „Главболгарстрой“ (видео)
Депутатът изговори куп обиди и закани срещу Сашо Диков

Защо Вежди Рашидов е наел точно маститата фирма „Главболгарстрой“ за строежа на нова своя фамилна къща в лъскавия столичен квартал „Изток“ ? Този въпрос на Сашо Диков изкара депутата от кожата му и вместо отговор или дори отказ от отговор , Рашидов изговори порой от обиди и закани, най-вече вбесен, че журналист си позволява да пита подобно нещо. Аргументът на Стажанта, който направи обичайното си бродене в парламента в петък /14 декември/ беше, че на политиците като публични личности се задават именно такива въпроси.

Впрочем както е навсякъде по света. Въпросът е любопитен, тъй като по време на мандата на Рашидов като министър на културата именно „Глабволгарстрой“ – компания специализирана в строежи от най-голям мащаб, получи правото да ремонтира галерията Квадрат 500 в центъра на София за близо 30 милиона лева. Дали нещо в договорката за строежа провокира Вежди Рашидов да избухне в почти безконтролен гняв и да заплаши Диков със съдебна разправа? Дали избира нападението като най-добра защита в случая, особено на фона на неотшумелия скандал безвъзмездния апартамент на Влади Горанов – случай, по който нито един от ГЕРБ не се хвърли на амбразурата да защитава финансовия министър? И дали властимащите не превръщат малцината истински журналисти в камикадзета?

Вижте горещото интервю на Сашо Диков, което освен всичко друго, показва, че търсенето на истината в България е „опасна за вашето здраве“:

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране