15.02.2015 | 0:04
Звезда на бокса пак се съблече
Регина Халмих беше световна шампионка от 1995 до 2007 година

Най-успешната състезателка в женския бокс – германката Регина Халмих, отново се съблече за списание “Плейбой”. Това стана 12 години след като германката за пръв път свали дрехите си за изданието. Постигналата 54 победи и едно равенство в 56 професионални срещи блондинка беше световна шампионка от 1995 до 2007 година.

“Мина доста време оттогава и много неща се промениха. Преди 12 години се чувствах много млада. Сега наистина се чувствам като жена – казва 38-годишната германка пред изданието. – Повечето мъже, които харесвам, са интелигентни, с чувство за хумор и спортни натури. Хумора го намирам за изключително секси.”

“Дали съм станала по-добра в секса в сравнение с преди години? Разбира се, човек се развива и в тази насока с времето – казва Регина в интервю за изданието. – Предлагаха ми много пари, за да подновя кариерата си, но аз без това изкарвах достатъчно. И нещо много по-важно – аз имам една безумна статистика в женския професионален бокс и никога няма да я заложа на карта.”

В началото на века Регина Халмих участваше в боксов мач с ексцентричния водещ Щефан Рааб. Съдията на няколко пъти направи опит да прекрати двубоя, страхувайки се за здравето на Рааб. Той обаче не се отказа и завърши двубоя със счупен нос. По-късно Регина му даде реванш и отново го тръшна…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране