22.05.2019 | 22:14
Ангел Джамбазки: Ние винаги ще гласуваме за интересите на България (видео)
Когато отидеш в Европа, трябва да правиш политика, каза кандидатът за евродепутата от ВМРО
Аз съм благодарен на хората, които ни подкрепят. Ние успяхме да обединим българските родолюбци, когато не успяхме да обединим партиите. Сам човек не е за никъде, каза в предаването „Всичко коз”, кандидатът за евродепутат от ВМРО- Ангел Джамбазки.

Не забравяйте, че ГЕРБ е създаден от Бойко Борисов.  ВМРО има над сто години история, така че всеки един от нас е част от нея. Без труда на всички тези хора в техните населени места, нямаше да ни има. Това е ВМРО. Аз нямам излюзиите, че съм някаква самостоятелна величина, каза още той.

Има работа за довършване в европарламента. На първо място- пакетът „Мобилност”- това са 5 години усилие и не трябва да бъдат изоставени. Нищо още не е решено.  Дали оставаме при консерваторите, също е въпрос на разговор. Нека свършим работата тук и да има два мандата и ще решим какво да правим тогава. За нас европейските семейства не са важни, нашето политическо семейство е България  и това е единственото нещо, което има смисъл за нас, заяви Джамбазки.

Когато отидеш в Европа, трябва да правиш политика.  Когато трябваше да работим за пакета „Мобилност”, ние успяхме да го отхвърлим с тези, които са ни най-политически неприятни, а тези които гласуваха срещу нас, бяха хората на Льо Пен. Тук няма приятелства. Ние винаги ще гласуваме за интересите на България, независимо от кое политическо семейство сме. Ако нещо е добро за страната ни ще го гоним до край, каза кандидатът за евродепутат.

Смятам, че новият Европейски съюз ще бъде различен- по-реалистичен и по-земен. Този фалшив брюкселски език, на който говореше Юнкер, Меркел и до някъде Макрон е отвратителен за много хора. Самият Европейски парламент трябва да бъде променен в посока по-малко бюрокрация и повече ефективност, категоричен беше Ангел Джамбазки.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране