07.02.2019 | 19:10
Бившият главен редактор на “Дума” си тръгва, връща се в Англия
Днес бе последният му работен ден

Бившият и.д. главен редактор на “Дума” Йордан Мичев напуска вестника на БСП.

Днес е последният ми работен ден в “Дума” след изтичането на едномесечното ми предизвестие. Благодаря на екипа на вестника за прекрасното отношение към мен и за чудесната работа, която свърши през последната близо половин година. Вярвам, че ще се справят още по-добре, написа Мичев на страницата си във фейсбук. Той уточнява, че се прибира при семейството си в Англия, “която е моят втори дом и там се чувствам най-добре”.

Йордан Мичев се върна от Великобритания, за да стане и.д. на червеното издание, на 28 август м.г. той бе назначен, като смени на поста Таня Джаджева. През октомври обаче вътрешната опозиция в БСП излезе с позиция срещу ръководството, като поводът бе начинът, по който бе назначен новият и.д. главен редактор. Подписалите се настояха Изпълнителното бюро на БСП да отмени решението си за рокадата. След скандалите Мичев стана зам.-главен редактор.

Повече от това няма да коментирам, нито ще отговарям на глупави въпроси, свързани с БСП, защото имам много приятели в тази партия. Затварям окончателно една страница в живота си и не искам от нея да остава горчив вкус, написа днес Мичев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране