09.10.2019 | 22:52
Благой Георгиев: Културист съм щом толкова години мъкнах Славия на гърба си
Футболът не е стихотворение, че да се забрави, коментира Джизъса

Бившият национал Благой Георгиев говори в предаването на Диема Спорт – „Домът на футбола”. Той коментира възможността да се завърне във футбола, както и престрелките с президента на Славия Венцислав Стефанов в последната година.

„Истината е, че футболът много ми липсва. 20 години съм се занимавал професионално с този спорт и ми е тежко да стоя отстрани. Допълнително ме мотивира представянето на Мартин Камбуров, Емил Гъргоров и Георги Илиев в елита. Не съм спирал да играя, макар и на малки вратички. Боли ме, че се отказах по други причини. Имах договор, но реших да се откажа и сега съжалявам“, заяви Георгиев.

Според него 1-2 месеца ще са достатъчни да върне игровата си форма.

„Физически винаги съм бил добре, но ще ми трябват 1-2 месеца да си върна усещането за големия терен. И ще съм напълно готов след една зимна подготовка. Все пак футболът не е стихотворение, че да се забрави. Има интерес към мен от Русия – преди две-три седмици говорих с няколко души, но след раждането на сина ви, приоритет ми е да играя в България. Потърсиха ме от няколко наши отбора, но не искам да уточнявам имената им“, разкри Благой Георгиев.

Юношата на Славия коментира и словесните престрелки с боса на „белите“ Венцислав Стефанов.

„Никога не съм се карал с него. Винаги съм говорил за него с уважение и респект. Все пак той ме взе в мъжкия отбор на Славия. Наскоро каза, че съм бил културист. Да, такъв съм щом толкова години ги мъкнах на гърба си“, добави Благой.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране