30.05.2019 | 13:02
Борисов изхвърли Цветанов от ГЕРБ
Бившият зам.-шеф дълго "обмислял" това решение

Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ. Оставката вече е депозирана и приета от председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. Борисов благодари на Цветан Цветанов за свършената работа през годините.

В профила си във Фейсбук Цветанов заявява, че сам е подал оставка от всички заемани ръководни длъжности в партията след разговор с председателя Бойко Борисов.

По думите му, оставката идва днес, тъй като е било важно да запази мълчание и хладнокръвие по време на кампанията. Цветанов благодари на партийните членове за последните 13 години работа, посочвайки, че е изграден работещ политически модел, който винаги се е ръководел от обществените интереси.

Цветанов написа:

Скъпи приятели, днес подадох оставка от заеманите от мен ръководни позиции в ПП ГЕРБ. Искам сърдечно да ви благодаря за тези 13 години съвместна работа в ГЕРБ. Изградихме един функциониращ и работещ политически модел, който винаги се е водил само от обществените интереси на всяко едно населено място, на всяка община, на всеки регион, на България и нашите съграждани. Доказахме го с нашата силна евролиста, с чиято победа допринесохме за силна и обединена Европа.

След разговор с лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов прецених, че по-правилното е да подам оставка. Обмислях това решение достатъчно дълго, но го правя днес, защото за мен ГЕРБ е на всички членове и симпатизанти. За мен беше важно да запазя хладнокръвие и мълчание по време на кампанията, защото изборната победа беше общата ни морална удовлетвореност от съвместната ни работа през годините.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране