21.05.2019 | 17:14
Борисов: На ден откривам завод след завод
Вдигайте заплатите повече, защото имаме план за доходи

Добра инвестиция с 200 нови работни места. Това е индустриализацията и повишаването на доходите.

– Олигарсите дават много пари, ние казахме, че можем да намалим субсидията. Но като дойдат избори, ще започнат да чукат по вратите и да казват „Дайте пари“. Законът за субсидиите БСП го направи, не съм го направил аз.

– Трябва да задържим хората в региона. Искам да благодаря на инвеститорите, но и на вас, работниците. Ако не бяхте вие, нямаше да има инвестиции. Вие сте златни.

– И Томислав Дончев, и Владислав Горанов и всички колеги са създали идеални условия за инвеститори. Всеки ден се откриват нови работни места.

– Чест е на за нас да сме тук и да ви видим. Нова инвестиция, нови работни места и пореден завод, това е индустриализация, ей така се повишават доходите. Трябва да задържим хората в региона на златна Добруджа, хората трябва да са доволни. Освен това се очертава и реколтата да бъде добра, тъй като паднаха златни дъждове. Дано само градушки да не идват насам.

– Вдигайте заплатите повече, защото имаме план за доходи.

– Това, което виждате, от нула е построен нов завод. Доволни са тук от заплащането. Италиански машини, български слънчоглед и суровина, най-модерни технологии. Изнасят за целия Европейски съюз, чак и до Китай. Не стига слънчоглед, въпреки че има много в България.

– За съжаление внасят и работници. Дуалното обучение се оказа много успешно. Преди да се появи ГЕРБ на картата, Карапелит беше унищожен, а ние правим заводи. Създали сме с колегите идеални условия за работа.

– Виждате, на ден се откриват завод след завод. Не ме интересуват тези госпожи. Пътувам, няма да им вляза в тона. Нея я отстраниха( Корнелия Нинова, бел. ред.), като беше зам.-министър, тя да си каже за какво.

(Премиерът Бойко Борисов разговаря с работници и инвеститори при откриването на нова производствена линия на завод за олио в с. Карапелит, Добричка област.)

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране