09.08.2015 | 12:25
Борисов за “диаманта Белокопитово”: Българите като не могат да намерят кусур, си измислят такъв
На които им е сложно да минават през пътния възел, да ходят пеша, гневи се премиерът

“Аз не знам, този мазохизъм, който българите притежават. Допреди една седмица пътуваха между селата с часове, душата им извадих на строителите, за да пуснат по-рано пътя – не с дни, с часове по-рано, за да могат хората, които пътуват – за Гърция примерно, да се чувстват добре. И като не могат да намерят кусур сега, си измислят такъв”, заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти. Повод за думите му са критиките срещу новия пътен възел при Белокопитово и автомагистрала Струма.

“Обещахме на селата не само да им оправим пътищата, да им дадем възможност и те да могат да се качват на магистралата, както и на Белокопитово. Но за да вкараме всички да могат да я ползват, го направихме така. И като нищо да кажат срещу всичките добри неща, които се случват. И мъка голяма. Сега три дни харчихте бензин, за да видите, че на “Струма” няма проблем”, обърна се Борисов към журналистите и подчерта, че строителите са проявили героизъм, за да свършат по-рано работа.

Той даде за пример Сингапур, където всички естакади били такива. “Нали искате да сме като по света,” риторично попита  министър-председателят и посъветва тези, на които им е сложно да минават през Белокопитово, да ходят пеша.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране