11.07.2018 | 12:11
Борисов за Мис Бикини Борислава Йовчева: Нито я познавам, нито съм й купил къща, нито имам дете от нея

В твърде лаконично писмено интервю за журналиста Сашо Диков премиерът Бойко Борисов отрече твърденията, че е купил къща на манекенката Борислава Йовчева в Барселона.

Ето пълния текст на интервюто с премиера Борисов, показано снощи в предаването „Евродикоф“:

-Запознат ли сте с видеоматериала, пуснат в социалните мрежи, наречен „Да спрем разграбването на България“? Тук се правят внушения по ваш адрес, свързани с манекенката Борислава Йовчева, нейната къща в Барселона и нейното участие в редица фирми. Какъв е коментарът ви за това видео?

-Не съм запознат. Както ви е известно, напоследък станахме свидетели на множество фалшиви новини и внушения по мой адрес от анонимни автори.

-На 26.02.2016 г. в парламента ви попитах как ще коментирате информацията, че сте подарил къща в Барселона на своя метреса за 1.5 млн. евро. Тогава отговорът ви беше „Който намери къщата, да я вземе“. Имате ли нещо да добавите с оглед на видео материала, посочен по-горе ?

-Категорично това не е вярно. Няма какво повече да добавя и сега.

-В публикация на в-к „Марица“ от 18.11.2013 г. четем: „Столичната клюка гласи, че Бойко е кандидат-зет на Станко Йовчев“ /брат на Борислава Йовчева/ . Познавате ли Борислава Йовчева и какви са или какви са били отношенията ви с нея?

-Не.

-В интервю за сп. LOVEstyle от месец юни 2012 г. казвате: „Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера”. Борислава Йовчева ли визирате?

-Не.

-На страницата на „Биволъ“ във Фейсбук се задава въпроса „Г-н Борисов, имате ли дете от госпожа Борислава Йовчева?“. Въпреки свръх деликатния характер на въпроса, искрен и убедителен отговор би пресякъл лавина от коментари по темата.

-Не.

-Как ще коментирате цитираните във видеото имена на хора и фирми? Каква информация имате за тях и какви са връзките ви с тях?“.

-Фалшиви новини вече не коментирам. Скалъпената история с гръцкия остров ми е обеца на ухото.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Да тестват детето и Борисов, и ще се знае дали е вярно или не. А че има 5 350 000 Е с неясен произход за които пари Българския ползвател няма доходи от бизнес или наследство. И не може да докаже произхода на парите нито да оправдае високия си жизнен стандарт.Опредлелено няма професия с която може да има висок стандарт на живот нито бизнес способности.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране