08.04.2020 | 17:57
Борисов заплаши да изгони пиарката си
Няма да слушам след това, че някой искал да ме пита нещо и аз, като Радев, съм избягал, заяви премиерът

Скандал между журналисти и пиарката на премиера Бойко Борисов – Севделина Арнаудова, се разгоря по време на брифинга в Министерски съвет тази сутрин. Министър-председателят толкова се разгневи, че публично я заплаши, че ще я изгони.

Разправията започна, след като репортерът от телевизия „7/8“ на Слави Трифонов – Станислав Балабанов, който ядоса колегите си в залата с настояване да му се отговори на всички въпроси, наблягайки на този защо са осигурени тестове за коронавирус за всички депутати, а няма за медиците от Спешна помощ.

„Моля ви се, оставете човека, просто ме дразните вие! Който иска, може да си изключи камерата и да не ни гледа. Няма да слушам след това, че някой искал да ме пита нещо и аз, като Радев (президента – б.р.), съм се обърнал и съм избягал“, изригна Борисов към другите журналисти и пиарката си.

Тя опита да каже, че иска да обясни нещо, но той не я изслуша:

„Моля те, Севда, седни си на местото, ще те изгоня! Ще те изгоня от залата, ако не си седнеш от местото“.

А на нейна реплика, че сама ще си тръгне, отвърна рязко: „Ми, тръгни си! Тръгни си!“.

След това Борисов отговори на въпроса и стана да си ходи. И пусна стрела към Слави Трифонов с репликата „И аз мога да изпея една песен, но да управляваш държава е друго“.

Борисов увери, че няма да се справи по-лошо с пеенето от шоумена. А на тръгване благодари за въпросите и изпрати много поздрави на собственика на телевизия „7/8“, добавяйки: „Много поздрави! Може се надпяваме“.

По-късно Севделина Арнаудова уточни пред медиите, че Станислав Балабанов е пуснат без акредитация в Министерски съвет. Тя напомни, че си има ред за влизане в сградата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране