31.12.2019 | 15:09
Боян Чуков осмя публично “перманентната спасителка на българския народ Нинова”
Не става въпрос, че медийната стратегия на БСП е хаотична. Това е факт, който не го вижда само сектата на Ниновистите

С драмата около водата на Перник имам усещане за нещо Déjà vu в изпълнение на перманентната спасителка на българския народ Нинова. Това написа на страницата си във Фейсбук анализаторът Боян Чуков, коментирайки внезапната загриженост на лидерката на БСП за бедственото безводие в Перник и познатия й трик – да яхва кризисни ситуации, за да набере червени партийни точки.

Ето какво написа още Боян Чуков:

След като лансираната в политиката от седесара Костов отиде в Перник и се срещна с кмета от БСП, вдигна медиен шум до небесата и призова народът на бунт срещу ГЕРБ и лично срещу Борисов… два часа по-късно същият този кмет изправен до премиера му благодари за 120 млн. лева отпуснати за решаване на водната криза.

Не става въпрос, че медийната стратегия на БСП е хаотична. Това е факт, който не го вижда само сектата на Ниновистите. Нинова за пореден път неподготвена иска вот на недоверие на правителството. Едно си баба знае, едно си бае.

Преди време Нинова вдигна огромен шум около историята с ЧЕЗ. Назначиха даже парламентарна комисия начело с Жельо Бойчев. Пак вот на недоверие, пак ще сваляме правителството. Пак медиен шум до небесата. И изведнъж… всичко стихна мигновено, като отрязано с нож. След което Жельо Бойчев се „разсърди“ и стана много пасивен за разлика от преди драмата с ЧЕЗ. Защо ли? Той имаше вид на измамен от своите „другари“… другар.

Честността краси човека. Трогателната наивност не го загрозява. Нека през 2020 г. бъдем красиви защото сме честни, но и по-малко наивни! Защото това да си постоянно наивен не те прави грозен, но е признак за не особено умен човек.

Жокер: Нищо не сплотява така политиците от различните цветове както търговете и задкулисните парични потоци на олигарсите, в които те се „чипуркат“ заедно.

2 коментара

  1. Иван каза:

    Чукова борисовщина. Нинова просто играе по възприетите от територията правила. С какви се събереш такъв ставаш.

  2. Константин каза:

    ДАЙТЕ АКЪЛ , Г-Н ЧУКОВ ! КАКВО БИХТЕ НАПРАВИЛ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ ?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране