06.06.2020 | 10:38
Божков пита Борисов защо е пращал пиарката си в офиса му
Севдалина Арнаудова: Когато съм се виждала с Вас, съм била наясно, че сте с камера и микрофон

Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков пусна нов пост във Фейсбук, в който твърди, че премиерът Бойко Борисов е изпращал всеки месец пиарката си Севдалина Арнаудова в офиса му.

„През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?“, пише обвиняемият за 18 престъпления хазартен бос Васил Божков.

Севдалина Арнаудова е съветник в политическия кабинет на премиера Бойко Борисов и завежда връзките с обществеността. Преди няколко години той бе кум на сватбата ѝ и се смята, че тя е сред най-близките му сътрудници.

През последните месеци тя го придружава в обиколките му из страната и снима изявите му в джипката.

Само няколко часа по-късно Арнаудова отговори на Божков. Тя написа във Фейсбук, че действително го познава, а доскоро член на семейството ѝ е бил негов служител.

„Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза. И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната – в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала – главен изпълнителен директор на bTV!“, посочи Арнаудова.
Преди ден стана ясно, че Божков е подал сигнал до прокуратурата, в който твърди, че има снимков материал, записи и свидетели за това, че е предал 60 млн. лв. на премиера Бойко Борисов и министъра на финансите Владислав Горанов през последните три години. В отговор Борисов каза, че от Божков „съм получил една пура… Заклевам се във всичко свято, защото съм вярващ човек, не съм взел една стотинка, едно евро, един лев“.

Борисов обясни, че пурата му е била подарена на среща в централата на партията му, която и Арнаудова визира.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране