25.02.2020 | 1:18
Братът на Борислава Йовчева: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!
Заради гръмналия скандал Борислава вече не живее в Барселона

„Сестра ми Борислава няма нищо общо с Бойко Борисов!“ Това заявява бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев като коментар на бурните събития от последните дни.

31-годишният мъж твърди пред в. „България днес“, че заради гръмналия скандал Борислава вече не живее в Барселона. Миналата седмица испанският в. „Ел Периодико“ публикува три статии, че полицията в Каталуния разследва произхода на 5 млн. евро. Парите уж били инвестирани в имоти в Барселона чрез фирми, свързани с набедената за много близка до Бойко манекенка и нейното семейство.

„Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Грам истина няма в това, което се пише“, ядосан е Станко Йовчев. Междувременно омерзената моделка изтрила профилите си в социалните мрежи. Родителите на Борислава Йовчева също били много притеснени. „И това ще мине – ще се докаже, че всичко е една голяма лъжа“, казва братът на Борислава.

Самият Станко вече не се занимава с футбол. Върти частен бизнес – собственик е на заведение на дюнери и на наргиле-бар в район „Илинден“ в София.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране