28.08.2020 | 14:10
Часове след “жестокия побой” протестърът на ГЕРБ Георги Флоров даде брифинг пред медиите…
Той влезе в конфликт с репортер на Btv, тяй като нарече телевизията "Божков тв", по примера на Бойко Борисов
Нападнатият снощи контрапротестър Георги Флоров застана пред медиите, за да разкаже за снощната случка, часове след като сам съобщи за побоя над себе си. По време на брифинга обаче влезе в пререкание с журналист от bTV.

Флоров отговори на въпроси спекулации ли са нараняванията му, тъй като съществуват съмнения за автентичността на направените снимки. Мъжът, който преди дни събори палатковия лагер пред ректората на Софийския университет, притежава фирма за статисти, а в социалните мрежи се завъртя стар клип с бутафорна полицейска униформа. Това даде поводи за съмнения, че вероятно Флоров е използвал боя.

Побоят е продължил около 3-4 минути. Полицията е пристигнала на място за минути. Флоров показа и охлузванията по коленете си. Според неговите показания има опасения и за пукнати ребра.

“Казаха ми нещо от типа, че съм бутал палатки, кой съм аз, че да решавам къде и дали ще има протести. Ако ги видя, ще ги позная”, заяви Флоров.

Той заяви, че ежедневно получава хиляди заплахи за живота си.  “Преценете вие дали това е инсценировка. Опитайте се да го изтъркате. Имате ли кърпичка? Специално за “Божков ТВ”, да им покажем…”, заяви Флоров.

Отвърнаха обаче на репликата му: Моля, без обиди!

“Имам пълно право! Изказвам мнение!”, отвърна Флоров.

“Казва се bTV”, поправиха го по време на брифинга.

“Аз така знам, че се казва и така ще си казвам. За мен вие не сте обективна медия!”, отвърна Флоров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране