11.07.2020 | 22:04
Дайнов към Доган: 30 г. пазих теб и жалката ти партия от екстремистки нападки, а днес се опита да стартираш война!
Мръсник и предател. Твой смъртен враг съм. Това е завинаги, знаеш. Ти избра това. Всеки избор си има цена, Меди, пише разяреният политолог

Изключително емоционално обръщение към почетния председател на ДПС Ахмед Доган публикува на страницата си във „Фейсбук“ проф. Евгений Дайнов. Политологът обвинява бившия си „приятел“ в опит днес да стартира етническа война в Росенец. Според Дайнов, лично Доган е насъскал докараните от цялата страна депесари да защитават двореца му.

30 години те пазих, и жалката ти партия, от екстремистки нападки, пише ядосано политологът.

Публикуваме пълния текст на поста на Евгений Дайнов:

Днес цял ден бях на Росенец. Въстаналите граждани се прегърнахме с мобилизираните членове на ДПС и пяхме химна заедно. Съгласихме се, че сме братя, имаме едно Отечество и един национален флаг.
Слагам точка на отношенията си с Ахмед, заради когото навремето, по комунизма, подписвах отворени писма, когато беше опасно.

Днес Ахмед се опита да запали моето Отечество. Застана с партията си срещу Конституцията, закона и народа. Българския народ, който – както знаем от Левски – включва и българи, и турци, и цигани, и власи, и гагаузи, и евреи, и каракачани и всички, които приемат Конституцията. Но българският народ, Ахмед, отново излезе по-мъдър от провокатори като теб. Българският народ няма нужда от теб.

Гадина. Нямам думи.

Ахмед се опита да стартира война. И той пази мира? Тази гадина не пази мира. Българският народ пази мира. И в турския, и в българския си вариант – народът пази мира. Народът, не Ахмед, пее химна заедно.
Защото днес на Росенец беше народът. Не бяхме умните и красивите. И народът се прегърна с членовете на ДПС, ясно обозначени с бели каскети. И народът, протестиращ и ДеПеСиращ, обяви, че всички сме братя. А в същото време, сега разбирам, ръководството на ДПС, събрани като тарантули във влажна и тъмна дупка, са продължавали да провокират по медиите, Докато ние, навън, на жегата, бяхме заедно, а граждани от Бургас и Айтос раздаваха вода безплатно. Защото чули по радиото, че нещо става и се сетили, че в тази жега на хората ще им трябва вода. И закупили и дошли. И раздаваха. На всички – ДПС, протестиращи и всякакви.
Тази вода винаги ще си я пазя.

Народът, Ахмед! Хората спасиха положението днес. Реалните хора, турски и български.

Ще се разправям с теб лично. Запомни това. Разбери го. Проумей го. Никога няма да ти простя.

30 години те пазих, и жалката ти партия, от екстремистки нападки.

Свърши.

Меди Доганов, заради теб рискувах едно време работата си и семейството си и свободата си. А ти се оказа подла гадина. Изумителен подлец. Презряна твар от тинята.

Не ме заслужаваш и никога не си.

Мръсник и предател. Твой смъртен враг съм. Това е завинаги, знаеш. Ти избра това. Всеки избор си има цена, Меди.

Loading...
  • Анонимен каза:

    Евгени ти не струваш 5 жълти стотинки ти не си Българин ти си изменник ето това сте вие политолози и журналисти които се гъзите там кадето има келепир а бе евгени не те ли срам да подкрепиш един неграмотен ром и една незаконна антиконституционна партия.евгени този ром колко милиарда открадна от националното богатство на Бг ? Колкото и да вайкаш колкото и да се преструваш ти 30 си бил изменнико ти заслужаваш едно – бесило .

  • оставете коментар

    МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
    Коментарите подлежат на модериране.
    Правилата за коментиране