02.04.2020 | 2:16
„Дълбоката държава“ използва пандемията, за да свали от власт Путин, Тръмп и Си Дзинпин
Предстои да се активизират атаките срещу Путин и Тръмп с цел дестабилизиране на тяхното управление и обвинения, че те са виновни за неспособността здравните системи, смята Боян Чуков

След като Русия изпрати самолет с медицинско оборудване на САЩ президентът Тръмп по негова инициатива проведе телефонен разговор с президента Путин.

Анализът на глобалния медиен мейнстрийм и наблюдението на руските медии, които обслужват либералите около Медведев, показват, че „дълбоката държава“ в този момент използва „пандемията“ коронавирус за сваляне от власт на Тръмп, Путин и Си Дзинпин.

Това написа във Фейсбук експертът по международна сигурност Боян Чуков.

Ето какво пише още анализаторът:

Китайският лидер до момента успя относително да стабилизира обстановката в Китай. Но все още ситуацията в Поднебесната е неспокойна. Наблюдава се начало на мощна антикитайска медийна кампания в световните либерални медии. Предстоят обвинения, че китайската помощ за Европа е „некачествена и дефектна“ и се търси „само постигане на пропагандни цели“.

Предстои да се активизират атаките срещу Путин и Тръмп с цел дестабилизиране на тяхното управление и обвинения, че те са виновни за неспособността здравните системи в двете страни да се справят с наплива на заразените руснаци и американци с коронавирус.

Като се има предвид, че по време на кампанията срещу Кадафи и Садам се включи и Холивуд със свои артистични и режисирани „драматични кадри“, то би трябвало да гледаме с „едно на ум“ това, което предлага международният телевизионен новинарски обмен.

Да не се окаже, че сме гледали сериал от нашата младост – филма „Болница в края на града“.

Накрая, наблюдаваме гигантска битка между силите на Доброто (Путин, Тръмп и Си) срещу силите на Злото („дълбоката държава“, Хилари, Гейтс и други).

В този план тримата „големи“ Си, Путин и Тръмп са ситуационни партьори. И тримата се борят да оцелеят.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране