08.03.2015 | 16:39
Диков към Недялко: Питаш ме за парите ми? Не е твоя работа!
Всичко съм декларирал до стотинка, твърди тв водещият

Всичките ми пари са преведени до стотинка, а сумата е пренебрежимо малка на фона на неговите милиони. Това ще отговоря на господин Недялко Недялков, който след разговора миналата неделя в моето предаване продължи да ме пита няколко пъти къде съм си вложил парите.

Така тв водещият Сашо Диков започна поредното си предаване, очевидно приел лично питането на издателя на жълт сайт.„Недялко го попитах – имал ли е влогове за над 5 млн. в КТБ и вярно ли е, че ги е изтеглил дни преди фалита. Той даде един много мъжки и много достоен отговор. Същият отговор му давам и аз сега. Какъв е отговорът, можете да проверите на сайта на нашето предаване“, заяви Диков. Припомняме, че миналата неделя, когато Недялков гостува в „ДикOFF”, заяви на домакина си, отговаряйки на тези въпроси: „Не е твоя работа!“. Въпреки, че темата очевидно не бе приятна на госта, той все пак призна, че дни преди краха на фаталната банка е изтеглил от нея няколко милиона.

За да „налее вода“ в „мелницата“ на Недялко Недялков, Диков показа свое интервю, взето от депутата Гроздан Караджов, в което метафорично заявява кой откъде взима милионите си.

Гроздан Караджов: Какво стана с предишната ви телевизия – Канал 3?

Сашо Диков: Ами продадоха я.

Караджов: Но не сте ли спечелили едни милиони от това, както правят други хора? И на вас не ви ли дадоха нищо заради програмата, която правихте?

Диков: Парченце, да. Бонусче.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране