14.05.2019 | 12:18
Доган се обади от бункера си в „Бояна“ и поиска прошка от разсърдените и разочарованите в ДПС
И почетният председател твърди, че подмладява партията с 62-годишната Искра Копарова

Собственикът на ТЕЦ-Варна и почетен председател на ДПС Ахмед Доган се обади от бункера си в столичния квартал “Бояна”.

Явно притеснен от масовото недоволство в структурите заради подредбата на евролистата, той отправи лично обръщение към членовете и симпатизантите на партията в навечерието на изборите за Европейски парламент. Списъкът с кандидатите за евродепутати, от който по лично нареждане на Доган, бяха изхвърлени депесари с над 20-годишен партиен стаж, доведе до невиждани скандали в най-големите партийни структури, където вече открито коментират безумията на т.нар. „почетен председател“ и едно от двете му мюрета – Мустафа Карадайъ.

В краткото си обръщение Доган обяснява действията си с „подмладяването“ на партията. На това обаче трудно биха повярвали и най-големите наивници, защото избираемата листа е идентична с тази от евровота през 2014 г. а 4-ото място за 62-годишната Искра Копарова е явно доказателство за евтино шмекеруване от страна на бизнесмена – енергетик (на държавна ясла).

Ето какво пише Ахмед Доган:

Скъпи съмишленици!

Тези евроизбори за Европейски парламент са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто ви представяне на следващите местни и парламентарни избори в България.

Политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснато движение към по-добри условия на живот с по-голяма свобода, отговорност и толерантност.

От възникването си ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето. Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите: ако има допуснати грешки в близкото минало – Простете!

Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развитие е техен. И ако искаме да имаме европейски път на развитие, ние трябва да ги подкрепим и насърчим!

Пожелавам ви да постигнете пълна мобилизация и успехи, които да ви удовлетворят!

Бъдете благословени!

Винаги ваш: Ахмед Доган

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране