18.02.2015 | 11:31
Домусчиев жегна ЦСКА и Левски
Бизнесменът каза, че Лудогорец събират по-голяма аудитория спрямо грандовете

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев присъства на церемонията „Футболист на България“ за 2014 година. Той не пропусна да „захапе” Левски и ЦСКА. Според боса рейтингът на Лудогорец е по-висок от този на родните грандове.

„Няма да остане на тъмно първенството. В крайна сметка, това да има платени канали, е практика в цяла Европа. Амбицията на Нова телевизия е всичко да стане на ниво. Мисля, че с малко повече търпение, ще се получи добър продукт. Целта и на Нова тв, и нашата, е феновете да са доволни“, заяви Домусчиев.

„Преди две години, когато реших да участвам във фирмата с телевизионните права, се даваха 1,4 милиона лева. Сега виждате какви пари се дават. В момента съм осигурил сериозна сума за футбол и това отива в БФС. Така че аз не мога да влияя. БФС задържа 10% и след това клубовете се събират и решават как да разпределят парите. Това не го решава нито Футбол Про медия, нито БФС. Той чака да разбере как се разпределят парите. ЦСКА и Левски, ако имат претенции, това не е за сумата, а претенциите им са как се разпределят парите. Ако те определят като критерий гледаемост, аз ще съм най-доволен, защото по рейтингите на Нова телевизия Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и Левски. Така че ние ще сме на печалба. Аз обаче не искам да влизам в тази дискусия, защото мисля, че и малките клубове трябва да получават пари”, добави босът на шампионите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране