20.05.2019 | 15:57
Джамбазки е в топ 10 сред най – активните евродепутати в ЕП
Той се ангажира да продължи тези свои битки и през следващия мандат на Европейския парламент

Броени дни преди евровота реномираният сайт mepranking.eu1 публикува класация за активността на представителите в Европейския парламент.

На шесто място след председателя на ЕП и председателите на политическите групи е заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки, който е единственият българин в челните 20 места.

Това е поредното доказателство за упоритата му борбата през последните пет години за защита на българските интереси в Брюксел. Европейският парламент е трибуна, от която Джамбазки брани националните позиции и постига резултати в полза на своите избиратели.

Основни акценти в неговата дейност са борбата с двойните стандарти в ЕС, признаването на съществуването на българско малцинство на територията на Албания, пакет „Мобилност“ и защитата на българския транспортен бранш, замразяването на преговорите с Република Турция за членство на ЕС, овладяването на миграционната криза и защита на външните граници.

Джамбазки се ангажира да продължи тези свои битки и през следващия мандат на Европейския парламент, поставяйки интереса на българските граждани и на страната ни над всичко.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране