15.11.2023 | 22:46
Ето я миската от Барселона в новия ѝ палат (снимка)
Новият имот на Борислава Йовчева се намира в Истанбул

Митичната миска Борислава Йовчева, прочула се покрай скандала „Барселонагейт“, отново излезе от нелегалност. „Ретро“ се сдоби с уникален кадър на носителката на титлата „Мис Бикини“ от новия ѝ лъскав дом, за който се говори, че се намира в турския град Истанбул. На снимката Йовчева позира в покоите си, като не уточнява къде се намира поредната луксозна резиденция, която понастоящем обитава с дъщеря си Ема.

На фотоса Борислава е поседнала във всекидневната на дома си, обзаведен с шикозни дизайнерски мебели в синьо кадифе. На заден план се виждат кухнята, както и минибарът, върху който са подредени бутилки от едно от най-скъпите шампанизирани вина в света – френската класика „Дом Периньон“, чиито цени варират между 500 и 1000 лева за бройка в зависимост от годината на бутилиране. Очевидно кадърът е заснет преди официално събитие, на което Борислава е присъствала, като се вземе предвид изисканото ѝ официално облекло, подходящо за холивудски червен килим. Тя носи дизайнерска дълга черна рокля, съчетана с отворени елегантни бежови сандали на висок ток.

На дясната ѝ ръка отново блести пръстен, който пак събужда подозренията дали към момента Йовчева е самотна майка, или има актуален мъж до себе си, за когото е сгодена.

В последно време Борислава е видимо отслабнала в лице, а вероятно е правила и козметични подобрения по визията си. Носът ѝ изглежда със съвършени пропорции, като не е изключено наскоро да е претърпяла пластична операция при талантлив хирург. Възможно е обаче и променената форма на носа ѝ да е просто оптическа илюзия от добрия макиаж.

33-годишната Йовчева напусна скандалната къща в Барселона още преди няколко години, когато се разрази международен скандал покрай имота, а името на миската бе свързано с това на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Последните спекулации около местонахождението на Йовчева бяха, че се е установила в Турция.

Борислава страни от медийни изяви и от светския живот у нас от 2012 г. насам, когато става майка на дъщеричка, чийто баща е неизвестен. Момиченцето, което е вече на 11 години, е записано с имена Ема Бориславова Йовчева, тъй като явно не е било припознато от своя татко. Името на Йовчева бе замесено в мащабен международен скандал още през 2018 г., когато за пръв път излиза публична информация, че тя и детето ѝ обитават луксозна къща в каталунската столица Барселона, а произходът на средствата за купуването на скъпия имот събужда известни съмнения. Историята за къщата в Барселона се появи преди близо 5 години във фейсбук групата „Да спрем разграбването на България“, където бяха публикувани и две видеа по темата, преди групата да бъде изтрита от социалната мрежа. След това казусът бе описан от авторитетния испански ежедневник „Ел Периодико“. В публикацията там се твърдеше, че е базирана на разследване за пране на пари на испанската полиция, целящо облагодетелстване на моделката Борислава Йовчева, в което може да е замесен бившият премиер Бойко Борисов.

След публикацията лидерът на ГЕРБ многократно отрече познанството си с Йовчева, слуховете, че той е баща на детето ѝ, както и всякаква връзка с прословутата къща, и отказа да даде ДНК тест за бащинство по време на разследването по случая. Поради липса на доказателства в средата на октомври Софийската градска прокуратура (СГП) прекрати разследването за купуването на къща в Барселона, известно като „Барселонагейт“.

От него бяха отделени обаче три нови разследвания, писаха медии. Едното за пране на пари чрез купуването на апартамент в Истанбул, като не е ясно дали се води на името на Борислава Йовчева. По неофициална информация е на фирма. Прокуратурата твърди, че вече е поискана правна помощ от Турция, но още не е уточнено как е платен имотът.

Миналата седмица стана ясно, че Борислава Йовчева е била разпитана. Тя е дала показания преди прекратяването на делото за къщата в Испания. Йовчева е била питана както за къщата с басейн, така и по новото разследване за апартамент в Истанбул.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране