08.11.2020 | 13:30
Eвродепутатка от ГЕРБ хвали „Хелп карма“
Ева Майдел не крие симпатиите си към скандалната фондация

бТВ показа разследване за високите месечни възнаграждения на служители на фондацията. Мария Цънцарова обяви, че платформата отчита за две години и половина 21 милиона лева дарения . Според репортажа на БТВ от тях за хората в нужда са отишли малко над 13 милиона.

Оказа се, че евродепутатката Ева Майдел хвали шефа на „Хелп Карма“ Константин Кръстев във фейсбук страницата на ЕНП.

Ето какво пише тя:

„Константин Кръстев е основател и председател на фондация HelpKarma. Неговият проект предоставя възможност на хората да събират средства за добри каузи по бърз и прозрачен начин. За кратък период от време той успя да изгради най-голямата общност за взаимопомощ в България.

Откакто започна кризата с COVID-19, неговият проект дава възможност на всички да играят активна роля в борбата срещу пандемията и да подкрепят онези, които имат най-голяма нужда от помощ. Много болници в малките градове в България вече са получили дарения за медицинско оборудване и оборудване за персонала.

Преди HelpKarma набирането на средства в България беше бавно и много често обременено от бюрокрация. Днес бързото набиране на средства е от решаващо значение. HelpKarma се превърна в много повече от уебсайт или платформа, тя се превърна в мисия, която има за цел да спаси живота на хората “ Ева Майдел.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране