23.07.2020 | 0:49
Григор Димитров хлътна по 40-годишна рускиня
Гришо не спира да лайква снимките руската красавица Виктория Боня

Откакто Григор Димитров се раздели с Никол Шерцингер през 2019 година, никой нищо не знае за личния живот на българската тенис звезда. Сега обаче на дневен ред излиза въпросът дали в живота на 29-годишния хасковлия няма нова муза. От около два месеца Григор редовно харесва снимки на 40-годишната руска красавица Виктория Боня в Инстаграм. Двамата също така се следват един друг. Затова нищо чудно това да е тайната връзка на спортиста.

Г-жа Боня е много популярна в родината си и има над 7 млн. последователи в социалната мрежа. Виктория е известна тв водеща и актриса, като често участва в различни риалити предавания. Красавицата има богата кариера. През 2001 година тя представя Русия на конкурса за красота „Мис Земя“. През 2007 година се снима за руското издание на списание Пентхаус“, а през декември изгрява на корицата на „Максим“.

Има снимки и за „Плейбой“. Наред с това участва в много шоу програми и риалита. Хубавицата е с цели 12 години по-голяма от Димитров – на 40. Които обаче изобщо не й личат. А и хасковлията определено си пада по какички.

Последната сериозна връзка на нашенеца беше с поп звездата Никол Шерцингер, която дори дойде в България заради него. И която също е доста по-голяма от него. С Гришо бяха заедно цели 4 години. Преди нея пък той имаше сериозна връзка с друга рускиня – Мария Шарапова, която също му е кака, макар и с 4 години, пише Галерия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране