11.01.2020 | 0:27
Харизанов: В момента е изключително важно да бъдат празни язовирите, за да няма след това наводнения
Видите ли самообявилия се за анализатор и политолог Харизанов по телевизиите, то значи ГЕРБ пак са оцапали гащите

Стана модерно хора да ходят да снимат празни язовири. Но в момента е изключително важно да бъдат празни язовирите, за да няма след това наводнения.”

Това заяви “анализатора-политолог” Георги Харизанов по повод масовите информации за празни язовири и за опасност от водни режими в страната.

Всъщност няма нищо изненадващо Харизанов да се опитва в всички възможни средства да омаловажи проблема с водата в Перник. Винаги, когато ГЕРБ или Борисов допуснат голям гаф или с действията или бездействията си причинят някаква криза „политологът“ е дежурен по медии и се опитва да замазва нещата. Партньора по тенис на премиера се издигна до шеф на Напоителни системи, а после дори до директор на телевизия Европа. Това всичко става въпреки богатото му криминално минало, осъдителни присъди и липсата на образование.

Сега вече надянал модерни очила и с интелигентен вид Георги Харизнов вече е политолог и е “дежурен по медии” в защита на управлението.

Едно нещо е сигурно – видите ли самообявилия се за анализатор и политолог Харизанов по телевизиите, то значи ГЕРБ пак са оцапали гащите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране