24.01.2021 | 0:56
Харизанов яхна Мерцедес за 300 бона
През това вреем любимият му вожд обикаля родината със служебен джип на издръжка на народа на предизборни срещи, наричани от него „инспекции“

Шефът на проправителствената телевизия „Европа” Георги Харизанов се уреди с нов мерцедес за 300 000 лв., видяха папараците на „Уикенд”.

Докато любимият му вожд обикаля родината със служебен джип на издръжка на народа на предизборни срещи, наричани от него „инспекции“, Харизанов дава газ с чисто нова луксозна лимузина.

Преди да яхне S-класата, Харизанов кръстосваше столицата с овехтяло беемве, разказват очевидци. Преди няколко дни самообявилия се за анализатор Харизанов паркира чисто новата си S-класа зад бившия хотел „Радисън”

Слизайки от автомобила, той събра погледите с мургав тен, който се дължи или на зимна морска почивка в екзотичен курорт, или на чести посещения в соларно студио.

Харизанов бе пременен в анцунг и маратонки на скъпа спортна марка. Излязъл от колата си, той сложи на лицето си маска с филтър. След което с бодра крачка и свъсен по консерваторски поглед се отправи към намиращо се в близост бистро, предлагащо храна за вкъщи. В заведението си купи блюда от обедното меню, които персоналът му опакова в хартиен плик.

Георги Харизанов е доста недолюбван от голяма част от партийния актив. През лятото Харизанов влезе в остър конфликт с депутата от гражданската квота Георги Марков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране