21.07.2020 | 12:32
Христо Иванов е пред ТЕЦ ”Варна” и обяви: Доган печели от сметките за ток на гражданите (видео)
Финансите и енергетиката на страната са поставени под тежка корупционна зависимост от сараите на Доган и неговия чирак Пеевски

Дошли сме тук за да продължим това, което започнахме на Росенец. Там не просто отвоювахме една част от българския бряг и плаж, а доказахме, че това е държавна собственост и всеки български гражданин има право на бъде там. Това каза във видео в профила си във „Фейсбук“ съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

„Ние осветлихме мръсната тайна на българската политика- това, че България се управлява от една не обявена коалиция между Патриотите, ГЕРБ и ДПС“, заяви Иванов.

По думите му финансите и енергетиката на страната са поставени под тежка корупционна зависимост от сараите на Доган и неговия чирак Пеевски.

„Това разкритие предизвика може би неочаквано за много хора истинска криза в управлението. Борисов се опита да се освободи от трима свои министри, за да прикрие своите връзки с това задкулисие на сараите, не му дадоха да го направи, не го приеха, но той опита“, припомня Иванов.

„Патриотите се опитаха да заметат далаверата със студения резерв на Доган и Валери Симеонов се появи и каза, че щели да намалят с 10 пъти това, което ние плащаме за студения резерв на Доган. Това всъщност е признание, че досега сме плащали 10 пъти повече отколкото би трябвало“, уточнява той.

Във видеото си Христо Иванов разказва за „тази далавера“, както я определя: „Студеният резерв“ е онзи механизъм, който позволява на държавата да си осигури резервни мощност. Ние плащаме на тези ресурси да съществуват и да бъдат в състояние веднага да бъдат включени, за да осигурят мощности за свръхпотребление“.

Loading...
 • Тервел каза:

  Много нагласено изпълнение в търсене на медийно внимание и евтина сензация.

 • Гого каза:

  Абе Ицо а защо мълча до сега? ТО това не е от вчера

 • Калин каза:

  Ако го правеше от добри подбуди е едно, но като е поръчка от кръга Капитал е друго.

 • Атанас Чобанов каза:

  Доган и Иво Прокопиев печелят от нашите сметки за ток, това са фактите! Но разбира се Христо Иванов удобно забравя да спомене и името на Иво Прокопиев и да се снима пред някой от неговите ВЕЦ-ове!

 • оставете коментар

  МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
  Коментарите подлежат на модериране.
  Правилата за коментиране