24.04.2019 | 0:01
Има ли Лиляна Павлова хотел в Испания?
Или Тръмп ми го е завещал, или Парис Хилтън ми е направила подранил великденски подарък - така депутатката от ГЕРБ отговори на лъжите, че притежава имоти зад граница

Бившият министър и настоящ депутат от ГЕРБ Лиляна Павлова категорично отрече информацията в медийни публикации, че притежава хотел в Испания. Ето какво написа тя на страницата си във Фейсбук:

„Или Парис Хилтън ми е направила подранил великденски подарък, или Доналд Тръмп е решил да ми завещае Trump International Hotel and Tower – това са единствените начини да съм се сдобила с хотел, без да подозирам! Явно политическите ми опоненти съвсем се изчерпаха с аргументите, след като единственото, което им остава, е да измислят поредната опашата лъжа“.

Според анонимната публикация на сайтове за фалшиви новини, испански медии пуснали новината, че Павлова притежава хотел на стойност около 10 милиона евро. Не е цитирано обаче нито едно име на местно издание. Твърди се още, че сградата била обявена за продажба преди няколко месеца, а бившите вече собственици заявили, че новата собственичка от България платила всичко на 100%. Тя дори уж се похвалила, че не е ползвала кредит от банка, а само малък заем от около 1 милион лева от близък приятел.

Лиляна Павлова е седма в листата на ГЕРБ за евроизборите. Целта на управляващата партия е да успее да вкара в ЕП поне 7 депутата, така че нейното място се смята за избираемо.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране