08.11.2019 | 19:33
Истината, Здравке, винаги излиза наяве!
Заиграването с всички политически сили стигна дотам, че в Пловдив почти няма политик, който да иска да работи с "Дани Каназирева"

Когато мамиш хората, най-големият ти страх е от истината. Лицемерието издържа до време. Всички вече видяха това, което аз видях преди седем години. Вечната опозиционерка имаше една мечта – власт и пари. Задължително заедно. И за постигане на целите си не пожали никакви средства. Заиграването с всички политически сили стигна дотам, че в Пловдив почти няма политик, който да иска да работи с нея. Здравке, не се ли питаш защо не стана Председател на Общинския съвет в Пловдив? Отговорът е – ти успя да обединиш всички срещу себе си. Защото има неща, от които дори казионните политици се гнусят.

И да си припомним защо беше изхвърлена от ГЕРБ? Гергов е едно от основанията. Сега, като близък до партийния ти лидер, вече не е враг и неговите приятели са приятели и на Борисов. Тук неясни неща няма. Но да ти припомням ли сагата с Окръжна болница, за която се изкара жертва и голям защитник на общината? Да ти припомня ли кой те нае да го защитиш? Всичко е пари, Здравке! Всичко е пари!

Всъщност, като доктор по право дали може на прима виста, без да отваряш Конституцията, да отговориш в чие име се упражнява властта и с какво е длъжна да се съобразява? Съмнявам се, че ще се сетиш. Поне в действията ти не се вижда. Ти се издигна по стъпалата на омертата на тези, които те видяха в същността ти. Но победата ти, Здравке, е пирова! Защото народът, когото толкова презираш в „елитарността си“, не забравя! Аз също помня. Не го забравяй нито един ден, защото при първата грешна стъпка против интересите на Пловдив, омертата ще бъде забравена!

Елена Гунчева

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране