30.01.2019 | 20:52
Кънчо Стойчев: Радев e истински мъж, силен и здрав, не може да бъде ничия кукла на конци
На изборите ще се гласува за по-малкото зло и това е БСП, отсече социологът

Аз лично познавам Радев – това е един истински мъж, силен и здрав, направил се от А до Я. Това е човек абсолютно неуправляем. Той не е достатъчно опитен, но честен човек и не може да бъде кукла на конци и обхванат в някаква мрежа. Така червеният социолог защити Кънчо Стойчев пламенно защити президента Румен Радев, който преди ден даде отчет за своя двегодишен мандат.

Социологът коментира и горещата тема с повдигнатото обвинение на Елена Йончева.

Журналистката Елена Йончева е обвинена в пране на пари – има ли нормален човек, който да приеме тази глупост. Всичко това се е случило много отдавна и изведнъж това се вади преди изборите. Вече е пресечена червената линия и започва разследване. Това звучи абсурдно. Тук ни се разказва една приказка – виждайки всички злини в опозицията. Това е несериозно. Истината е, че упраляващите са се самозбравили, те са безконтролни и това чудесно се разбира от българското общество, настоява Стойчев.

По неговите думи одобрението към БСП е в една права линия за разлика от ГЕРБ, където нещата изглеждат доста по-различна. В момента ГЕРБ е по-мразената партия от българите. Но как това ще се отрази на изборите – аз не знам. Със сигурност обаче избирателите ще пидкрепят по-малкото зло и това е БСП, подчерта социологът.

Той изрази надежда, че предизборна капания да не бъде кървава. А дали са неизбежни предсрочните избори – социолозите не са врачки. Но ако тази негативна тенденция в страната продължи, ще се стигне до тях, отсече на финала Кънчо Стойчев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране