04.02.2020 | 13:17
Караниколов: Благодаря за подкрепата на президента досега, явно досега ни е подкрепял
Кабинетът е положил всякакви усилия, за да се пребори с водната криза в миньорския град

„Благодаря за подкрепата на президента досега, явно досега ни е подкрепял“. Така коментира министърът на икономиката Емил Караниколов сваленото доверие на държавния глава Румен Радев от кабинета „Борисов“ 3.

„Ние имаме проблем в политическия елит по отношение на държавността, сами си нямаме доверие, пък искаме доверие от гражданите“, допълни Караниколов.

Въпреки обвиненията на Радев, че правителството отказва да поеме вина за безводието в Перник, по думите на министъра на икономиката кабинетът е положил всякакви усилия, за да се пребори с водната криза в миньорския град.

„Извинявам се на перничани, не искам никой да вижда, искам в Перник да има вода и възможно по-бързо да финализираме нормалния живот“, посочи министърът, цитиран от бТВ.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Деиствията на президента подкрепят спешната помощ за възстановяване на водата в Перник, но не подкрепя предишните със години бездействия и действия които са за само забогатяване и ограбване на ВиК от управляващите. Липсата на Държавност и закон е това от които произтича бедноста на хората в България. Как да обясниш на Българите че България във война не е била от 1945 г, но загубите на България във икономика,промишленост, хора и финанси за 30 години е по-голяма от загубите в балканската,междусъюзническата,първата и втората световна война..
    Загинали български войници през войните;Първа Балканска -8840 убити,Втора Балканска -7583 убити,Първа Световна Война- 101 000 убити,Втора световна война 10 000 убити бълграски войници- Геноцидно Българско управление от 1989 до 2020 година- население на България през 1989г-9,009,018./ население на България през 2020г-6,969,112- загуба от 2,039,906 човека – и започваши загуби минимално от 310 000 000 000 триста милярда долара заграбени от Български управници и мафиози само от държавните финанси без приватизации и други държани кражби и измами.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране