18.11.2019 | 22:21
Кирил Добрев: Сергей Станишев иска пак да е председател на БСП (видео)
Партията върви нагоре, а мандатът му в ПЕС приключва, коментира Кирил Добрев

Лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) – Сергей Станишев, отново иска да застане начело на БСП. Това каза в „Лице в лице” зам.-председателят на партията Кирил Добрев.

Фокус в разговора с него беше разделението в БСП и вътрешната опозиция, която отново разкритикува управлението на левицата заради резултатите на местните избори.

„Да каже: „Аз искам да съм новия лидер на БСП, аз ще се явя в предстоящата кампания. В нея ще ви покажа как нещата трябва да станат. Мандатът ми в ПЕС приключва, БСП върви нагоре и е нормално пак да искам да се яхна върху нея и да се кача на власт”. Това са най-откровените думи, които може да каже Станишев. Аз съм убеден, че той отново иска да бъде лидер на БСП и във всичките му изказвания прозира само това”, коментира Добрев.

Той посочи, че между двата доклада, които бяха представени на пленума – единият на Националния предизборен щаб, другият на алтернативния щаб на Станишев, първият е бил по-обективен, по-критичен и с по-ясна визия. Докладът на опозицията Добрев определи като дребнав и не предлагащ реални решения освен оставка на цялото ръководство.

„Те нямат визия как да се развива партията занапред. Те говорят за минало времена”, добави Добрев.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране