23.01.2021 | 1:00
Кмет на ГЕРБ вдигна палат в Цигов чарк (снимки)
Георги Мараджиев се хвали и с мерцедес за 200 бона

Едни се борят с кризата, други тънат в разкош. Докато премиерът Бойко Борисов обикаля по села и паланки, за да е в час какво се случва в държавата и свиква посред нощ министри, за да се борят с кризата и с последните природни бедствия в почти цяла България, кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, който е и областен лидер на ГЕРБ, се похвали в мрежата с нови ултра скъпи придобивки.

На страницата си във Фейсбук управникът на малката община с големи дългове, показа снимки на новата си разкошна вила, пред която е паркиран нов „Mercedes-Benz GLE SUV“, тъмносин металик, чиято цена, според модификациите и екстрите варира от 140 до 240 хил. лева. Най-евтиният базов модел от новите „Джитки“, както ги наричат някои на жаргон, всъщност е само 131 хил. лева, а от снимките от страницата на „обществената личност“ Георги Мараджиев се вижда, че немската супермашина въобще не е базов модел.

Разкошната вила е с размери на малка прогимназия, на няколко нива, с топла дървена ламперия в духа на луксозните алпийски ловни хижи в Австрийските Алпи.

Мараджиев романтично обяснява какво са за него придобивките:

Снежна приказка от Цигов чарк! Две сбъднати мечти! Една вила, построена с много труд и семеен дух, и две слънца, създадени с много любов, които, като ги видя, стопяват леда и снега в моето сърце! Няма нищо по-хубаво от сплотеното семейство! То е моята крепост!

Вероятно освен сплотеното семейство, „неговата крепост“ е и новата вила, коментират жители на Стамболийски.

Под поетичното излияние на Мараджиев има лавина от коментари, които приветстват демонстрацията на богатство от страна на кмета.  Негативни коментари няма, защото по правило, който критикува кмета в казионните страници във Фейсбук, мигом бива премахван, за да не разваля празничното настроение на местната управа.

Сред коментарите има и два видеоклипа, които разхождат живописно край вилата, на единия също се набива на очи новият „Мерцедес“, а на другия лидерът на младежката структура на ГЕРБ Владимир Пильов пръска с препарат дървен материал, предназначен за вилата. За което разбира се отнася похвали от партийния си началник Мараджиев.

Припомняме, че преди да вдигне двореца на Цигов чарк, Мараджиев придоби куп апартаменти на Слънчев бряг, а също така продаде фамилната фабрика „Полипласт“ на сина си Рангел за близо 2,5 млн. лева. КПКОНПИ пък започна проверка за произхода на парите на Мараджиев.

Пловдив прес

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране