08.11.2020 | 0:15
„Кредисимо“: Константин Кръстев не заема длъжност в компанията ни. Той: Собственик съм
Право на отговор на компанията след мегаскандала с "Хелп карма"

Компанията „Кредисимо“ изпрати писмо до медиите. В позицията се твърди, че  нямат нищо общо със собственика на скандалната дарителска платформа „Хелп карма“ Константин Кръстев.

В същото време във втората част на разследването на БТВ самият Кръстев твърди, че „има собственост“ в „Кредисимо“.

Ето какво пишат от фирмата за бързи заеми:

„Уважаема редакция,

във връзка с Ваш материал от 06 ноември 2020 г.,  молим да публикувате на адекватно място и в адекватен размер нашето право на отговор от Кредисимо ЕАД.

В тази връзка искаме да изразим следното официално становище:

“Във връзка с репортаж на бТВ, излъчен на 06.11.2020 г. в предаването “Тази сутрин“, от името на Кредисимо ЕАД бихме искали официално да информираме медиите и цялата общественост, че към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност в компанията ни, както и под никаква форма не участва във вземането на решения и управлението ѝ. Кредисимо ЕАД няма никакво отношение към професионалното му развитие, реализирани проекти и бизнес начинания.

 Като компания, която лично подкрепя социалната дейност чрез множество активности, ние вярваме, че при наличието на подобни неетични практики, упоменати в репортажа, които хвърлят сянка върху благородна дейност като благотворителността, мотивирана от желание за подкрепа на нуждаещите се, трябва незабавно да бъдат преустановени и спрямо тях да се вземат необходимите мерки.

 Кредисимо ЕАД вярва в правосъдната система на България и обективността ѝ, които най-точно ще разследват и ще се произнесат по казуса.                                                

 Всякакви опити за уронване престижа и утвърдената репутация на Кредисимо ЕАД, както и на притежаваните търговски марки, чрез информационни спекулации, категорично няма да бъдат допуснати и ще ни принудят да потърсим правата си по съдебен ред.                                                                                                                                                                                                 

Кредисимо ЕАД”“

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране