23.04.2021 | 15:23
Луд скандал в парламента между Тошко Йорданов и Росица Кирова. Ще се съдят ли?
Депутатката от ГЕРБ е съдружник с албанския наркотрафикант

Страшен скандал, който най-вероятно ще продължи и със съдебни дела, се разрази в залата на Народното събрание между председателя на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов и прокудената от партията Росица Кирова.

Депутатката от ГЕРБ обвини ИТН, че след референдума за мажоритарния вот не са направили нищо и затова нямат готов проект за закон за въвеждането му. По-рано скандал по темата имаше и между Цвета Караянчева и Ива Митева.

„Изключително съм благодарен на ГЕРБ, че е при тях, а не при нас“, обърна се в отговор Тошко Йорданов. Той добави също, че според излязло наскоро журналистическо разследване Росица Кирова е съдружник на прочутия косовски наркобос Исмет Османи – Цури. „Честито, да ви е жива и здрава“, заяви Йорданов.

„Не смятам да се обяснявам на човек, който през живота си дърво не е посадил. Изключително много се радвам, че не съм от онези, които идват под строй на работа и им се забранява да говорят. А на кого съм съдружник, г-н Йорданов е видно от търговските регистри и не е тайна информация. Аз не съм извършила нищо престъпно и укоримо през живота си и това, че вие според вашите разбирания – и вашия ръст, преценявате някои неща, е ваше право“, отговори Кирова.

От ИТН посрещнаха с аплодисменти думите ѝ. А Кирова добави, че ще се радва да се срещне с Йорданов в съда.

Словесна престрелка имаше и между Йорданов и народната представителка от ГЕРБ Николина Ангелкова.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране