20.05.2024 | 15:14
Мистерия! Кампанията на Ваня Григорова струвала 5000 лв. А кой плаща билбордовете й за 300 бона?
Ванчето мисли, че българите ядат доматите с колците

“В цялата страна имаме малко над 100 билборда”, каза по Нова телевизия Ваня Григорова.  Това са много пари, те звучат нагло на фона на претенциите, заявявани шумно от синдикалната деятелка за скромност и сдържаност. Тя се изкарва “човек от народа, който едва си обслужва кредитите”, но това повече не хваща дикиш.

Ваня Григорова се провали на изборите за столичен кмет, а после се намърда за председател на комисия в СОС. Тя беше низвергната от “Левицата”, защото поиска водачески места в листите на предстоящите избори за себе си и своите хора, които съставляваха екипа й на местния вот.

“Нас има кой да ни вкара в парламента”, присмиват се на социологическите проучвания от антуража на Григорова и така засилват съмненията, че някой мощен сценарист стои зад нея и Мая Манолова – едно абсолютно невероятно и невъзможно дуо.

Ваня Григорова е наслагала в листите синдикални деятели, както в Пловдив, например, където втори след нея е дългогодишният местен шеф на “Подкрепа” Атанас Кръстев. Публична тайна е, че така се осигурява корпоративен вот.

Досега за КП “Солидарна България” е регистриран един дарител: Илчо Дуганов с 5 000 лева.

Ето и цените на билбордовете в София, обявени от рекламни агенции:

1. Един билборд струва 450-500 евро до 650 евро (на най-добрите позиции), за един период от 14 дни; за месец кампания са два периода – тоест всичко по две.

2. Мегаборд – 3 000 евро за кампанията.

3. Печат, монтаж и демонтаж на всеки билборд поотделно – около 450 евро.

4. Скролерите, които се въртят в градовете, са още по-скъпи.

Ето какво написа в социалната мрежа Иван Ченчев, народен представител от “Коалиция за България”: “ Ваня Григорова – “Кампанията ми струва само 5000 лева. Имам само 100 билборда.”

Ванчето мисли, че българите ядат доматите с колците. Един билборд е между 2000 и 3000 лева в зависимост от локацията.

Тоест, по самопризнания досега е платила между 200 и 300 000 лева.

Дали са само 100, при положение че цялата страна и магистрали са осеяни с билбордове?”

На дневен ред е и въпросът, ако наистина Григорова има 100 билборда в страната, кой е човекът или кои са хората ,които са бръкнали в джоба си и са извадили 300 бона, за да й ги платят?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране