14.06.2024 | 15:51
Николай Марков: Какво толкова е направил Левски? (видео)
Скандален видеоклип с коментар на подполковника се върти в социалните мрежи

Видео клип, в който новоизлюпеният депутат от “Величие” подполк. Николай Марков анализира Левски, стана тотален анти хит в социалните мрежи през последните седмици. В него Марков пита: “Какво толкова е направил Левски?”.

Ето с какви думи точно подполк. Марков говори за Апостола:

“Знаете ли защо се появява Левски на сцената? Те не са го празнували даже… Левски става национален герой, защото трябва да имаме национален герой – да се произведат! Кое е нещото, което Левкси … какво толкова се е опитал да направи Левски…? Левски се е опитал да направи нещо и ние сега го веем като байрак във всеки кабинет!”

Коментарът на Николай Марков е направен в подкаста на Ивелин Николов. Откъс от неговото участие се разпространява в последните дни из социалните мрежи. Във видеото той омаловажава делото на Левски и на останалите национални герои от времето на Възраждането в България.

“Кой българин е имал национално самосъзнание преди 145 години да управлява държава?! Бихте ли ми обяснили? Бащите на нашите възрожденци знаете ли какви са били – въшльовци. Въшльовци”, казва още подполковникът.

Марков е бивш подполковник от НСО, а създател на партия “Величие” е Ивелин Михайлов. Името му нашумя покрай създаването на “Исторически парк“ край село Неофит Рилски в община Ветрино.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране