10.06.2024 | 12:06
Николай Марков от „Величие”: Организацията ни изгради мощна световна сила от мотивирани войници на светлината
Той обеща "еталон на европейско политическо говорене за начало"

“Направихме най-впечатляващата кампания за изминалите 35 години.” Това заяви в интервю за БНР полк. Николай Марков, лидер на ПП “Величие” – седмата политическа формация, която влиза в новия парламент.

По думите му, “Величие” е “единствената партия, която направи в 50 града срещи, всички зали бяха препълнени, публикувани онлайн срещи по 4 часа”.

“Понесохме много шамари”, подчерта той.

“Нас не ни гледат с добро око. Цялата кампания, която се разви срещу нас, беше и от системните, и от опозиционните партии. Най-голямата атака получихме от “Възраждане”. Ние не се борихме за техните гласове. Ние се обърнахме към негласуващите хора.”

Запитан какво парламентарно поведение може да се очаква от новата формация, Николай Марков отбеляза, че биха давали подкрепа “за определени тематични неща”, но няма да бъдат аналог на “Възраждане”.

Марков обеща “еталон на европейско политическо говорене за начало”.

“Тази провинциална агресия в българския парламент мислим да я приключим”, изтъкна той.

“В парламента ще катастрофират два свята. Там в момента се намира тази дълбока провинциална агресивна посредственост, която нас ни смущава да дефилира от трибуната на тези институции.”

Запитан дали при някаква хипотеза биха оспорили финалните резултати от парламентарните избори, лидерът на “Величие” обясни, че ще реагират още по-остро от действия по съдебен ред, “ако има фрапантни случаи, в които някои хора си позволяват да използват държавата като бащиния”.

Сред целите на партията той посочи “работещи институции и работещи политиции допълни, че ще осветяват различни процеси.

“Беше уязвена държавността”, категоричен е Марков. Според него в парламента има “много нелоялни политици – и към законите, и към държавата”, чиито действия следва да бъдат разобличени.

Реалполитиката ни интересува, заяви полк. Николай Марков в предаването “Преди всички”.

През целия изборен ден вчера Марков беше активен в социалните мрежи. В един от постовете си той обяви, че “машините за гласуване една след друга излизат от строя.”

“Имаме информация от всяка точка на света чрез изградената световна мрежа от достойни българи. Някои от тях са видими, другите – нелегални! Нашата организация изгради мощна световна сила от мотивирани войници на светлината. Не само българи. Всеки опит за пробив в системата ще се неутрализира веднага. Воюваме за България с нулева толерантност към враговете на Родината. Поставили сме опитни агенти във всички горещи точки, включително в държавните институции. И до врага.

България се връща на гражданите Престъпниците приключват”, пише още той.

3 коментара

 1. Ха-ха! каза:

  “Мощна световна сила от мотивирани войници на светлината” ?!?- този е чел прекалено много фантастика и няма реално понятие за действителността – май досега точно такива сме нямали…

 2. Тия ще каза:

  са по-зле и от ПП-тата!Абе все откачалки ли са се събрали да ни”управляват”, докога бе, наивни българи, ще продължават да ни лъжат??

 3. Адам каза:

  И този изперка от жегите! По луд е и от Волен. Тресе го вече мания за величие.
  Време е доктор Гълъбова да се намеси и да му помогне.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране