13.09.2020 | 13:37
Новият съпруг на Борислава Йовчева: Детето ѝ не е мое. Бракът ни е грешка (видео)
Вчера премиерът Бойко Борисов отрече детето на бившата миска да е негово

Новият съпруг на Борислава Йовчева определя брака си с нея, като резултат от грешка, но не уточнява какво точно е естеството на грешката: от личен, икономически или политически характер.

Борислава Йовчева, обитателката на “Къщата в Барселона”, се е сдобила с нов съпруг. Това е Йордан Христов – индустриалец и хотелиер, приближен с Иван Саздов и в миналото партньор по тенис на Бойко Борисов. В разговор с репортери той разказа любопитни неща, които стават част от разследване на BIRD.

Припомняме, че вчера премиерът Бойко Борисов отрече детето на Йовчева да е негово.

Христов отказа да отговори дали бракът му с Борислава Йовчева е фиктивен, дали е сключен под принуда и дали е сключен, за да послужи като алиби на Бойко Борисов по разследването за пране на пари в Испания, след като премиерът по свои канали е научил за предстоящата публикация и е очаквал публичния скандал.

Бизнесменът отказа и да отговори къде се намира съпругата му.

“За брак, за такива работи и коя съм ***нал, моля ти се не ме питай. Това са лични неща.” – каза той.
Христов каза също, че не поддържа връзка с Бойко Борисов от 20 години, а познанството му с него му е докарало само ядове.

“Това, че на времето съм играл тенис с него само ми вреди… Ти искаш на всяка цена да ти кажа, абе Бойко Борисов, той ми е пръв приятел и аз съм такова… ми всеки прави грешки да речем! Ти не правиш ли грешки? Някоя булка не си ли ***нал? И след това да ти иде… да не те е хванал яд?… От Бойко Борисов, от него само ядове съм имал, знаеш ли колко ме интересува?
Важен детайл, споменат от Христов е, че детето на съпругата му Борислава Йовчева не е от него. Но не сподели от кого е.

“Не е мое детето то е преди мене. Това са лични работи, но за бизнес мога да говоря.”

Христов спомена, че разследването в Испания около къщата и бизнеса на Йовчева било прекратено. Счита, че бракът му с бившата манекенка бил грешка. На въпрос за връзки с Бойко Борисов каза, че от познанството си с Борисов имал само ядове, а детето на Йовчева не било негово. В същото време Христов отрече да е инвестирал пари в модния бизнес на Йовчева в Барселона. Така въпросът кой именно стои зад офшорката, наляла милиони в луксозния бутик на Ermanno Scervino, управляван от Йовчева, остава висящ.

Както стана известно, удостоверение за брака между Христов и Йовчева сключен на 16 февруари 2020, няколко дни преди публикацията на “Ел Периодико” Йордан Христов попадна във фокуса на медийното внимание защото представлява офшорката Palms Enterprises. Тя е инвестирала 2,3 милиона евро в луксозен бутик в Барселона, управляван от Йовчева. Този факт стана известен от разследването на испанската медия “Ел Периодико”, което бе публикувано в края на м.февруари 2020. Материалът се позовава на полицейска разработка в Каталуния, образувана по сигнал на ГД “Боец” от 2019 г.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране